Winter Bio-scan SRT

Winter is coming!

Ken jij de uitdrukking nog de R zit weer in de maand?

Je hebt er vast wel eens iets over gehoord. Ik hoor het mijn moeder nog tegen me zeggen, toen ik kind was. En als die R weer in de maand zat, betekende dat dat ik en mijn zusje weer aan de levertraan moesten, elke dag vers sinaasappelsap moesten drinken en ‘extra’ goed moesten eten (vooral het bord met groenten moest leeg).

Als kind begreep ik wel dat het te maken had met ‘dan moet je uitkijken dat je niet ziek wordt’ en ‘het wordt weer kouder’ maar de ‘R’ zelf had ik niet zo snel door. Dat kwam pas later. O ja, natuurlijk! septembeR, oktobeR tot en met apRil. Acht maanden met een R in hun naam.

Zo’n omslag van seizoen – van warm naar koud en nat – vraag veel van je weerstand.

Daarbij krijg je in de donkere maanden minder ‘zonvitaminen’, je komt minder buiten, je beweegt minder. Dat alles bevordert je weerstand niet. Virussen ‘hebben je daarom sneller te pakken’.

Dat betekent dat we in de maanden met een R in hun naam wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Gezonde voeding blijft een must. Maar iets extra’s om beter opgewassen te zijn tegen virussen kan geen kwaad. En mocht je al gegrepen worden door een virus, dan kan extra ondersteuning van je weerstand je helpen er sneller bovenop te komen.

Maar hoe goed een multivitamine ook is – en er zijn tegenwoordig echt wel hele goede op de markt, oa.  met ‘levende nutriënten’ die beter opgenomen worden in ons lichaam dan geïsoleerde vitaminen en mineralen zoals die in gangbare multi’s voorkomen – ons lichaam kan de grootste moeite hebben om ze op te nemen. Sterker nog, sommige mensen nemen maar heel moeilijk de volledige inhoud van een supplement op en poepen het grootste gedeelte regelrecht weer uit.

Wellicht tijd voor een check-up ?

Niet elke spijsvertering neemt de kostbare aanvulling dus op waardoor er – vooral in de wintermaanden – al snel tekorten ontstaan. Door een vitaminetekort kunnen zich, vaak langdurige, klachten voordoen als:

–          Vermoeidheid

–          Slechte nachtrust

–          Regelmatige hoofdpijn

–          Onregelmatige ontlasting

–          Huidproblemen

–          Weinig energie

–          Depressie

Ik raad je ten sterkste aan om je bij één of meerdere van bovenstaande klachten direct te laten scannen of je spijsverteringssysteem goed functioneert.

Je kan, tijdens een PERSOONLIJK CONSULT, een uitgebreide check-up laten maken aan de hand waarvan je duidelijkheid krijgt over hoe jij er nu voor staat! Daarbij wordt je oa. gescand met de nieuwste generatie Bio-scan SRT en ik kan je dan tussendoor ook nog even uitleggen wat het verschil is tussen een ouderwetse en een hedendaagse multivitamine.

Als je me belt op 020-4235626 plannen we een afspraak en ben je straks helemaal klaar om de donkere wintermaanden in te gaan.

Met vitale groet,

Thorsten Meininger

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *