Stemming / Stress

Heb jij …

een chronische aandoening?

spijsverteringsklachten?

last van terugkerende infecties?

regelmatig last van hoofdpijn of migraine?

slaapproblemen of andere vervelende kwalen?

Gebruik je medicatie?

Dan is een Individuele detox-coaching traject voor jou beter geschikt dan een online coachingstraject!

Bij een individueel traject krijg je meer persoonlijke aandacht en word je beter tijdens het proces gemonitord.

Elk individueel traject begint met een intakegesprek. Voorafgaand aan dit gesprek ontvang je een online intakeformulier.
In het eerste gesprek gaan we hier nader op in. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur.
We proberen een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van jouw gezondheidstoestand.

Op basis van alle verkregen gegevens stellen wij een persoonlijke behandelplan op voor jou. Dit behandelplan kan uit meerdere adviezen bestaan. Het aantal consulten is afhankelijk van de aard van de klachten en het verloop van het behandeltraject.

Als er aanleiding is om je tussentijds naar andere vormen van diagnose en hulpverlening (bijvoorbeeld huisarts of specialist) te verwijzen, zullen we dat met je bespreken.

De voornaamste ingrediënten van onze aanpak

Voor het maken van een afspraak:

Ervaringen

Acne een vervelende kwaal

De meesten van ons vinden het belangrijk om er goed uit te zien. Hoe vervelend is het dan om last te hebben van acné – die vervelende pukkels op je gezicht.

Er zijn heel wat middelen op de markt die beweren te helpen tegen acné. En veel mensen met acné hebben al meerdere malen een traject gevolgd bij een schoonheidsspecialiste.

Echter het blijkt dat de pukkels als maar weer terugkomen.

Naast een aanpak van buitenaf kan een holistische aanpak die het probleem van binnenuit aanpakt een langduriger resultaat leveren.

Klik hier om meer te lezen

Een zoektocht naar meer ademruimte

Hoe heerlijk is het om een lekkere wandeling of fietstocht te maken op een zonnige dag en de frisse natuur diep in te ademen.

Ja, dat is heerlijk wanneer je vrij kunt ademen, maar bepaalde aandoeningen – zoals astma – kunnen dat verhinderen.
Gelukkig is er medicatie die de ergste symptomen kan verminderen, maar ook complementair kun je het een en ander doen om klachten te verminderen.

Alexandra had veel last van de bijwerkingen van de reguliere medicatie ‘symbiocort’ en wilde kijken of er met complementaire therapie  iets gedaan kon worden.

Klik hier om verder te lezen

Kosten

Het tarief voor een Individuele detox-coaching is € 197,- .

Spreekuur

Locatie: Amsterdam.

Je kan bij ons terecht voor een Individuele detox-coaching als je een individueel advies nodig hebt ten aanzien van je klachten, je vitaliteit,  je voedingspatroon of een Detox kuur.

… ’t was heel fijn en ik voel me goed en ik ga het zeker nog eens vaker herhalen”

AnoukZangereshttp://www.anouk.nl

“Wanneer ik mijn streefgewicht heb bereikt, geef ik mijn lichaam graag nog een keer dit cadeautje.”

Om geen vrije dagen te hoeven opnemen heb ik gekozen voor individuele detoxcoaching. Mijn doel was het reinigen van mijn lichaam, omdat ik midden in een periode van afvallen zit en het afvallen niet meer lukte. Ik heb 3 dagen afgebouwd en 4 dagen gevast, gecombineerd met een drietal ondersteunende behandelingen van Thorsten Meininger. Het detoxen is me erg meegevallen, fysiek heb ik helemaal geen klachten gehad. De meeste moeite had ik in mijn hoofd: ik had gewoon honger en wilde eten… De extra behandelingen waren daarom, naast het fysieke doel ervan, ook heel fijn: het was voor mij belangrijk dat ik elke dag iets had waarmee ik werd verwend, een beetje speciale aandacht. Ik ben blij met het resultaat nu na afloop: ik heb heel veel meer energie, ik slaap veel beter, ik zweet niet meer ’s nachts en ik proef beter wat ik eet. En ik ben 5 kilo afgevallen, een prettige bijkomstigheid!

Femke BoermaCoach en eigenaar vanhttp://www.lentelichtcoaching.nl

“Ik voel me volledig opgeladen en kan bergen verzetten. In het najaar doe ik dit nog een keer.”

Net een individuele Detox-kuur afgesloten. Al eerder had ik ‘gevast’ maar altijd met hoofdpijn en een heleboel tegenzin maar dit keer, mede dankzij de goede begeleiding (dankjewel Thorsten), ging het van een leien dakje. De verwachting die ik had was de aanhoudende pijn in mijn gewrichten te kunnen verlichten door m’n dieet aan te passen en tot mijn verbazing ben ik na deze detox-kuur zelfs geheel klachtenvrij. Onvoorstelbaar. Ook mooi meegenomen is dat mijn onrustige huid nu veel kalmer is en dat ik en passant de broeken van mijn kostuums weer makkelijker dicht kan knopen.

Harry RoosOffice managerhttp://www.zzp-nederland.nl

Maak een afspraak!