Een check-up met de Bioscan SRT, de nieuwste generatie Bioresonantie scanners

Wat is Bioresonantie? En wat is de Bioscan SRT?

De Bioscan SRT is momenteel de meest geavanceerde technologie op het gebied van bio-energetica. Dit gezondheidssysteem wordt gebruikt ter identificatie van stoffen die het lichaam stress geven (stressoren). De werkwijze berust op een combinatie van holistische vakgebieden, zoals biofeedback, acupunctuur en homeopathie met o.a. laserlichttechnologie.
Bio-energetica baseert zich op de uitgangspunten van de bio-elektrische (frequentie-) geneeskunde die stelt dat, alle substanties, al dan niet levend, een unieke en meetbare energetische frequentie hebben.

Bioresonantie Bioscan SRT

Cliënten zien vanaf de eerste check-up en behandeling reeds verbetering!

  • De Bioscan SRT is door de FDA goedgekeurd!
  • Accurate metingen in minder dan 15 minuten!
  • Testresultaten worden overzichtelijk – m.b.v. kleurcoderingen – weergegeven. Dit maakt rapportages snel inzichtelijk.
  • Gerichte adviezen voor behandeling
  • Inzicht van bijv. anti-oxidanten, vitaminen, mineralen,voeding etc. etc.
  • Stap voor stap diagnostiek – first things first, de behandeling loopt van acuut naar minder acuut (chronisch) en scherpt zo het zelfhelend vermogen weer aan. Resultaat: een verhoogde vitaliteit.

Het 100 punten gezondheidsonderzoek

Dit onderzoek duurt 10 tot 15 minuten en geeft een volledig rapport met bevindingen; welke zaken, in vaktaal stressoren, hebben invloed op je gezondheid c.q. vitaliteit en energie.

Stressoren kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • emotioneel
  • chemisch
  • milieu
  • biologisch.

Stressoren worden in volgorde van ernst aangegeven en geïdentificeerd als acute of chronische kwesties. Na de meting kunnen, item voor item, de diepere oorzaken van de stressoren opgespoord en waar nodig in balans gebracht.

Bioscan SRT

Bioresonantie meet disbalans in je systeem en pakt daarmee DIRECT onevenwichtigheden en gevoeligheden aan.

De werking van de Bioresonantie

De Bioscan SRT bepaalt, door het afgeven van een reeks frequenties, waar in het lichaam disharmonie optreedt. Tijdens de behandeling wordt – in metaforen gesproken -als het ware een stemvork aangeslagen waardoor het lichaam zich weer herinnert wat de juiste trilling is. Elke lichaamsonderdeel kent namelijk een eigen trilling (frequentie) en al die trillingen bij elkaar horen, net als de stemmen in een 100-koppig koor, in harmonie te zijn met elkaar. Valse noten horen daar niet in thuis… Het is zaak om jouw koor, weer af te stemmen en harmonieus te laten klinken.

 Het is zaak om jouw koor
af te stemmen en harmonieus te laten klinken

Bel voor het maken van een bioresonantie scan, inclusief 100 punten gezondheidsonderzoek met 020-4235626.