Anti Spam Beleid

Detox Academy verstuurt gratis voedingstips, adviezen en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich “double opt-in” heeft aangemeld. Daarnaast kan Detox Academy eigen producten aanbieden via e-mail en via de site www.detoxacademy.nl.

Detox Academy heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel staan. Zo zijn wij voortdurend in de weer om Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geldt voor zowel consumenten als bedrijven)

Detox Academy zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient zich double opt-in te bevestigen

Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient de inschrijving geactiveerd te worden door het klikken op een zgn. activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat u ongewenst op onze mailinglijst komt te staan.